Kastro Zizo krenar për dy të vegjëlit e tijBëmë baba të të ngjaj. Vetëm kjo është shprehja që na vjen në mendje pasi shohim këtë fotografi. Kastro Zizo ka postuar këtë foto me dy pasardhesit e tij.

Shohim se të dy këta bukurosha kanë detaje si syze dhe flokë të gjata të cilat nëse shkrihen formojnë një Kastro të madh.

Me siguri babi Klevisi duhet të jetë krenar për dy të vegjëlit e tij dhe do të ishim gjithashtu shumë kuriozë të dinim se si është të kesh një baba si Kastro Zizo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here