Këngëtari Kastro Zizo, i cili  gjithmonë ka tërhequr vëmendjen jo vetëm me këngët e tij të veçanta, por edhe për jetën private se shpejti do te divorcohet nga Jola.

Sipas disa  mediave të shkruara doli  një set me fotografi ku tregohej Kastro Zizo me një vajzë brune në momente intime.

Kështu që Jola, bashkëshortja e Kastros nuk ia ka falur këtë fakt dhe menjëherë ka marrë djalin dhe është larguar  nga shtepija.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here