Është shtruar në maternitetin e spitalit të Prishtinës, vajza e njohur e ekranit kosovar, bukuroshja Erleta Hoti e cila është në pritje të lindes së fëmijës së parë të gjinisë femërore të cilën e ka nga lidhja me këngëtarin dhe aktorin Kastro Zizo.

Në ndërkohë ka publikuar edhe fotot të cilat gjendet në spital, ndërkohë miq të saj tregojnë se ajo është në pritje të lindjes së vajzës dhe nuk kanë ngelur shumë ditë nga formimi i saj si nënë.

Ajo deri më tani nuk ka publikuar asnjë foto në të cilat i shihet barku, derisa shumë personazhe të njohur gjatë shtatzanisë kanë bërë fotosesione për revista të ndryshme. Pasi të vije në jetë vajza Era, ata pritet të definojnë edhe ditën se kur do të martohen, por deri më tani nuk kanë caktuar ndonjë datë.

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here