Karter Zaher “Jam mysliman, jo terrorist” Një këngë e re ka dalë dhe po përhapet nëpër botë me një ritëm të jashtëzakonshëm.Këngëtari Karter Zaher sëbashku me shokun e tij kanë publikuar këngën e tyre “Mysliman”.

Kënga është pritur mjaft mirë nga publiku. Kënga është shpërndarë dhe po shpërndahet pafundësisht ne rrjetet sociale.

Ai me këngën tenton që të përcjellë mesazhin se myslimanët nuk janë terroristë.
Nuk janë myslimanët ata që vrasin, mbetet motivi i këngës, dhe jep mesazhin se ISIS është gjë tjetër nga myslimanët e vërtetë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here