Showgirli Kim Kardashian pas ndarjes me Chris Hemphries ka filluar të shkoj rregullisht në mesha.

Ajo argumenton se është besimtare e vërtetë dhe se dashuria e saj ndaj Zotit është e sinqertë. Me disa miq ajo është duke planifikuar që të krijuar një grup të lexuesve të Biblës.

Qëllimi i këtij grupi është forcimi i besimit të krishterë tek ajo dhe në shtetet e tjera.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here