Njëra nga motrat Kardashian mendon që ka probleme mentale pasi që e bren ndërgjegjja dhe ndihet fajtore sa herë që largohet nga djali Masoni.

“Mendoj që kam probleme mentale. Kam një obsesion të çuditshëm ndaj disa gjërave, që më nervozon shumë”, tha Kourtney Kardashian. Përveç në gjëra, siç thamë, Kourtney shumë vështirë ndahet edhe nga djali Masoni.

“Nuk mund të ndahem nga djali pa më brerë ndërgjegjja dhe pa u ndier fajtore. Për këtë tërë kohën është me mua. Madje dhe kur dadoja është afër tij, Masoni është me mua”, tha ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here