Kim Kardashian është shumë e zhgënjyer dhe e zemëruar me gazetarët që e akuzuan atë për vizitën në Haiti.

Mediat amerikane kanë shkruar se showgirli vetëm tha se ka shkuar për një vizitë bamirësinë, ndërsa në të vërtetë ajo shkoi në shfaqjet e modës dhe vizitoi sallonet bukurisë në të cilat ajo e ‘shkriu’ një pasuri. Kimi në ueb-faqen e saj i mohoi këto thashetheme duke thënë se nuk janë të vërteta.

“Ishte një përvojë që e ndryshoi tërë jetën time, kështu që kisha një udhëtim emocional dhe pozitiv që unë kurrë nuk do ta harroj, por mediat filluan të shkruajnë gjëra krejtësisht të rreme dhe qesharake. ‘National Enquirer’ ka shkruar se unë kam vizituar revytë e modës dhe kam shpenzuar para të majme për tu kënaqur.

E vërteta është se unë kam vizituar një panair të bizhuterive ku kanë ekspozuar popullata lokale. Pas revysë unë bleva disa kopje. Shkrimet të tilla të gënjeshtrave kanë reduktuar udhëtimin tim dhe unë nuk do të lejojë që ata ta bëjnë këtë. Media më kanë zhgënjyer “, ka shkruar Kim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here