Motrat Kardashian dhe Jenner janë ikona të rrjeteve sociale me miliona ndjekës në rrjetin social Instagram.

Motrat Kardashian dhe Jenner janë ikona të rrjeteve sociale me miliona ndjekës në rrjetin social Instagram.

Çdo gjë që ato veshin kthehet menjëherë në trend. Në fotot e mëposhtme do të shihni disa “look-e” të yjeve të reality show, ku ekspozojnë pjesë të trupit me fustane me prerje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here