Të impenjuar duke servirur gjellë për të varfërit në ‘Ditën e Falenderimeve’ dy personazhet publike, shumë larg me moshë me njëri-tjetrin, Kirk Douglas, nëntëdhjetë vjecari mit i Hollywood-it i shoqëruar nga bashkëshortja dhe show-girli Kim Kardashian, kanë qënë bashkë në emër të bamirësisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here