Ka ndërruar imazh dhe është bërë më serioze për reklamën e re. Kim Kardashian e adhuron ish-yllin e madh botëror të filmit,. Elisabeth Taylor, dhe vazhdimisht e nderon.

Në reklamën për linjën e re rë parfumit ajo është munduar të duket më tradicionale dhe si Taylor.

“Elisabeth Taylor ka qenë idol për mua, dhe jam e nderuar që posedoj një pjesë të koleksionit të saj të rrathëve për duar”, ka thënë Kardashian.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here