Kim Kardashian ka pajtuar një avokat për t’i mbyllur gojën një njeriu që e identifikon veten me ekspertin e saj ligjor të mëparshëm dhe deklaron se martesa e saj 72-ditore me basketbollistin Kris Hamfri ka qenë një mashtrim.

Sipas TMZ, Kardashian ka kërkuar nga ky njeri 200.000 dollarë amerikanë si zhdëmtim ligjor, i cili pretendon se ka punuar për yllin e kinematografisë nga viti 2007 deri në atë 2009.

Kardashian pretendon se Xhakson ka punuar me të vetëm për një projekt, që ka qenë një bllog në internet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here