Reperi Kanye West i jep të dashurës së tij, Kim Kardashian, këshilla mode, në mënyrë që ajo më lehtë t’i zgjedhë rrobat që vesh.

“Kanye vazhdimisht flet me Kim për stilin e saj të veshjes. Ai mendon se ajo duhet të vishet më shumë sikur ai dhe të rrezikojë më tepër me zgjedhjen e rrobave”.

“Shpesh i thotë asaj se duhet të evoluojë si ikonë e modës. I thotë se ajo shumë shpesh zgjedh tesha ‘të sigurta’”, ka thënë një burim për The Sun.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here