Kanye WestReperi Kanye West asesi nuk po mund të adaptohet me familjen e të dashurës, Kim Kardashian. Ai dëshiron që qëndrojë larg syrit të kamerave ndërkaq Kim ka dëshira totalisht të kundërta.

Familja e Kim, gjatë fundjavës do ti organizoj asaj një ndejë e njohur si “dushi i bebes”,festë që organizohet pak para lindjes së fëmijës.

I pranishëm nuk do të jetë Kanye për shkak që kjo ndejë do të incizohet për shoun televiziv të familjes së Kim, ‘Keeping Up With Kardashian’ dhe Kanye nuk dëshiron të jetë prezent atë ditë.

“Kanye dëshiron që jeta e tyre më fëmijën e parë të jetë larg syrit të publikut. Ai nuk dëshiron që kjo ndejë të filmohet gjatë tërë kohës. Ju nuk mund ta fajësoni për faktin se nuk dëshiron ta shoh Kim duke ngrënë çokollatë nga pelena”, ka deklaruar një burim

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here