Kanye WestEdhe pse Kanye West ka krijuar një familje të lumtur me Kim Kardashian, vajzën e tyre të vogël little North dhe derisa janë në pritje të fëmijut të tyre të dytë ai ka frikë se të qenurit baba do ta rëndoj shumë karrierën e tij.

Burime të hollywoodlife.com kanë mësuar se ai është lodhur shumë nga të gjitha obligimet familjare dhe dëshiron të ketë kohë më shumë për veten në mënyrë që të flejë më shumë, ta qartësoj mendjen e tij dhe të ripërtrihet pak.

Sipas këtyre burimeve ai e don shumë bashkëshorten e tij dhe fëmijët janë gëzimi i tij dhe gjithë familjes.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here