Kanë përfunduar xhirimet e Fifty Shades Darker dhe Fifty Shades FreedKanë përfunduar xhirimet për Fifty Shades Darker dhe Fifty Shades Freed

Fifty Shades Darker dhe Fifty Shades Freed, zyrtarisht kanë përfunduar xhirimet në Kanada. Ky lajm është bërë i ditur nga El Jmaes, i cili ka njoftuar nëpërmjet rrjetit social “Instagram”. Filmat do të prezantohen njëri në shkurt të vitit 2017 dhe tjeteri në shkurt të vitit 2018.

Në pjesën e parë pat të filmit Fify Shades of Grey ka luajtur edhe Rita Ora, sikurse që ka marë pjesë edhe në xhirimet e pjesës së dytë të këtij filmi serik që pat bërë shumë bujë mediatike për shkak të skenave të nxehta.

Kujtojmë se pjesa e parë e filimit “Fifty Shades of Grey” në shumë festivale ndërkombëtare është cilësuar si filmi më i keq i vitit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here