Kallashi shtrihet në spitalNga komunikimi me valltaren më atraktive dhe më të njohur shqiptare Kallashin, sonte Kosovarja informohet nga ajo vet, përmes sms- ave, se për momentin ajo gjendet e shtrirë në spital, në Prizren.

Ajo tregon, se, dhe më herët siç e ka informuar Kosovaren ka qenë e lënduar ,por nuk ka mundur të lë , të anulojë programet në të cilat ka qenë e ftuar për mbrëmje muzikore gjithandej.

Nuk ka mundur t’i anulojë, për shkak të publikut, fansave të saj të shumtë , çka e ka sjellë deri në këtë gjendje, sa dhe mjeku t’ia ndalojë vallëzimin./Kosovarja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here