Kallashi pozon ‘topless’ Edhe po mos t’a kujtosh si fytyrë, emri Kallashit dhe të pasmet e saj që dridhen, të sjellin menjëherë në mend kërcimtaren e klubeve të natës në Kosovë.

Ajo vazhdon të jetë po aq e ingranuar në punë, sa që këtë herë ka dalë ‘topless’.

Por, këtë zhveshje që shumëkush do t’a quante haram apo mëkat, për Kallashin duket si një formë faljeje, me të cilën justifikohet përpara atyre që e gjykojnë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here