“Kallashi” edhe si e vogel ka pasur probleme me ligjinKryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Prizren, Sylë Hoxha ka treguar se Donjeta Kosumi, dhe Dibran Hoxha kanë me dhjetëra raste në Prokurori.

Ai në një intervistë në “Puls” të KTV-së ka treguar se “Kallashi” edhe si e mitur ka pas një masë institucionale.

“Dibran Hoxha i ka 84 raste në Prokurori, Donjeta Kosumi, e njohur si “Kallashi”, i ka 8 kallëzime në prokurori. Donjeta Kosumi edhe si e mitur ka pas një masë institucionale”, ka konfirmuar Hoxha. /koha.net/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here