Vogëlushi i saj mbushi 6 muajsh, dhe Ajola Xoxa sërish nuk e tregon foton e tij.

Por ajo ka gjetur një mënyrë mjaft të këndshme për ta shënuar këtë datë kaq të rëndësishme për të: ka postuar pjesë nga libri I mrekullueshëm për fëmijë“ Princi i vogël“, I cili ka gjithashtu ditëlindjen se mbush 76 vjeç!

Një ide fantastike edhe për të rikthyer në vëmendje një krijim të jashtzakonshëm si ai!

Image

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here