Kaiane Lopez ishte “Miss Bota” por tashmë kryetare e shtetit evropian me 30 mijë banorë Kaiane Lopez ishte Miss Bota në vitin 2009.Por, tani është shumë më shumë se kaq, ajo ka arritur të marrë një post mjaft të rëndësishëm atë të kryetares së bashkisë të Gjibraltarit, i cili njëkohësisht është edhe shtet me 30 mijë banorë.

Lopez ka thënë se kjo pjesë ka qenë dhe do të jetë gjithmonë britanike, është ndjerë ashtu dhe do të ndihet britanike.“Unë jam krenare që jam britanike.

Gjibraltari është britanik dhe gjithmonë do të jetë”, u shpreh ajo.Spanja është kundër daljes së Gjibraltarit prej Bashkimit Evropian pas largimit të Mbretërisë së Bashkuar.Epo ky rast na dëshmon se të jesh Miss gëzon privilegje të mëdha më vonë.Më poshtë ua sjellim fotot kur ajo u zgjodh Miss Bota.

Kaiane Lopez ishte “Miss Bota” por tashmë kryetare e shtetit evropian me 30 mijë banorë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here