Idhulli i adoleshentëve, Justin Bieber është fotografuar me të dashurën e tij, Selena Gomez në plazhet e mrekullueshme të Meksikës.
Selena, 19 -vjec dukej në formë të shkëlqyer fizike.
Ndëkohë që cifti merrte rreze, nuk kanë munguar puthjet dhe përkëdheljet midis tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here