Një ditë më parë kemi raportuar se Bieber dhe Selena janë shumë pranë publikimit të lidhjes së tyre pas fotove të zbuluara, e po këto foto tani ju sjellim.

Pamjet sipas të gjitha gjasave nuk kanë nevojë për ndonjë koment të mëtutjeshëm…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here