Me sa duket Justin Bieber këto ditë  ka rënë në dashuri me kafshët. Këngëtari i ri, shumë i njohur ka bërë një tatuazh tjeter. Kësaj radhe ka bërë një buf  mbi pjesën e siperme të parakrahut.

Bieber tashmë ka berë rreth 8 tatuazhe, një me imazhin e Jezusit, një me kurorë dhe së fundmi një buf të këndshëm. Gjithashtu, ai ka prezantuar para gjithë fansave të tij një pjestar tjeter të shoqërisë, një mi të vogël të cilin e ka quajtur Pac.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here