Justin Bieber u bë shkak pa dashje që njëri nga kanionët në Islandë, të mbyllet.

Këngëtarja 25 vjeçar xhiroi klipin e këngës “I’ll Show You” në vitin 2015 dhe fansat janë grumbulluar më pas për të bërë foto atje.

Zyrtarët në Islandë vendosën të mbyllin kanionin për shkak të sigurisë.

Edhe pse litarët dhe shenjat u vendosën për të mbrojtur vizitorët nga shkëmbinjtë, disa kanë injoruar të gjitha masat e sigurisë për të bërë foto.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here