Ka kaluar pak kohë qëkur kemi dëgjuar një këngë të re prej Julkës e cila ju kujtoj se ka qënë një prej këngëtareve më të preferuara të skenës muzikore shqiptare.

Premierën kënga “Për mua je dashuri” do ta ketë këtë javë në TopFest (të mërkurën më 18 prill), ndërkohë që ne kemi mësuar se kjo këngë do të realizohet dhe në videoklip nga ProVideo nën përkojduesin e Three Dots Productions.

Jeni kuriozë? Gjithashtu dhe neve!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here