Julianne Hough ka thënë se e mban jetën e saj private për vete dhe nuk ka dëshirë që ata ta bëj shumë publike.

Aktorja e ‘Footloose’- e cila është në lidhje me Ryan Seacrest që nga 2010 — beson se sa më shumë të ruash jetën private aq më shumë ajo do t jetë e gjatë dhe për këtë thotë se ajo ka një lidhje të qëndrueshme me Ryan.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here