Këngëtarja Juliana Pasha, që konsiderohet si njëra nga zërat më të mirë të muzikës shqiptare, ka thënë se kishte qarë kur u largua nga vendlindja e saj, Burreli.

Juliana ka lindur në qytetin e Burrelit, në një familje të nderuar. Kompozitorët e saj janë të shumtë, por disa nga emrat më të njohur të muzikës shqiptare që kanë bashkëpunuar me të janë: Ardit Gjebrea, Shpëtim, Saraçi, Adrian Hila, Endri Sina, Pirro Çako, Alfred Kaçinari dhe shumë të tjerë.

“Një nga gjërat që më ka lumturuar më shumë ka qenë faqja kryesore e qytetit tim, Burrelit në Facebook. Bashkëqytetarët e mi janë ndjerë krenarë për mua, sikurse edhe unë ndjehem krenare për vendlindjen time”, ka thënë ajo në një intervistë për mediat shqiptare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here