Julia Roberts i bashkohet Instagramit!

Aktorja ka hapur llogari në Instagram, si dhe ka postuar një fotografi në të cilën shihet shumë e buzëqeshur, dhe me një xhup të veshur ku mund të lexohet “Love”

Megjithatë, nëse diçka i pëlqen aktores së famshme është që të mbajë jetën e saj private në sekret. Edhe pse është një person i tillë, dhe urren që jeta e saj private të ekspozohet aq shumë, ajo ka vendosur të e hapë një llogari në Instagram e cila është verifikuar.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here