Roberts është duke parapërgatitur për një mision tjetër – mos të lejojë fëmijët nga përcjellja e Oskarëve.

Aktorja e “Pretty Woman” ka thënë se tre fëmijët e saj urrejnë kur ajo largohet nga shtëpia.

“Ende nuk kanë mësuar të rrinë vetëm. Sa herë largohem dhe kur kthehem, ata nuk më flasin. Për këtë ndihem fajtore dhe qysh tash përgatis terrenin dhe bëj plan si të largohem pa e vërejtur ata”, ka thënë ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here