Julia Roberts e dehurJulia Roberts me sjelljet e saj është turpëruar dhe ka befasuar të gjithë të pranishmit. Raportohet se ajo e dehur rëndë ka arritur në një darkë bamirëse.

Ka pirë vodkë, ndërsa para saj tonik. Në fillim të ceremonisë, tashmë ishte mjaft e dehur. Askush nuk kishte mundur t’i qëllojë se çfarë kishte të veshur nën rroba, ndërsa të pranishmëve u kishte thënë se kush e di këtë, do të fitojë një puthje nga ajo, ka rrëfyer një dëshmitarë.

Në ceremoninë e mbajtur në Nju-Jork, ku janë mbledhur para për qëllime humanitare, ajo kishte ardhur me bashkëshortin. Për t’i ndihmuar ekipit të saj që t’i qëllojnë këngës që duhej të interpretohej, ajo kishte filluar të shkarravitet nëpër dysheme.

Në një rast kishte deklaruar se ka të veshura brekë të ngushta dhe se fëmijët e saj janë në gjumë, kështu që të gjithë e shikonin në mënyrë të çuditshme. Sem Rokvell ishte munduar ta largojë nga skena dhe kishte kërkuar tri shishe ujë për të.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here