Najada, ose ‘Noçja’ siç e njohim të gjithë që prej Big Brother 1, ka qenë gjithmonë një nga femrat më të guximshme përsa i përket tatuazheve, mjafton të kujtojmë shqiponjën e madhe që ka pasur tatuazh në gjoks dhe që bëri aq shumë bujë.

Mirëpo ajo ka guxuar edhe më shumë. Vetëm pak më parë ka shoërndarë në Instagram një fotografi ku dallon gjithë kurrizi i tatuazhuar dhe madje dallon fare qartë dhe një tatuazh me futyrën e saj.

Najada është piktore dhe të tilla ‘çmenduri’ asaj i kanë hije sepse duhet thënë që duan shumë guxim.6

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here