Jonida Maliqi është një figurë shumë e dashur për publikun shqiptar.

Ajo është një vajzë që njihet për disa aftësi dhe talente të ndryshme që kanë të bëjnë ngushtë me njëra-tjetrën. Disa njerëz e adhurojnë për zërin e saj, të tjerë nuk rrinë dot pa e komentuar stilin e veshjes, por ka edhe nga ata që duan ta shohin në prezantim. Edhe në këtë fushë, Jonida ka eksperimentuar me dy emisione”, Dancing With the Stars” dhe “Dua vendin tim”.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here