Jonida Maliqi publikon foto të “ frikshme”Jonida Maliqi ka reklamuar disa produkte kozmetike, por fotografitë që ka zgjedhur mbeten tejet të veçanta.

Këngëtarja e njohur, e cila tashmë ka hapur edhe blogun e saj, sjellë gjithnjë risi dhe tendenca të reja sa i përket dukjes.

Padyshim se ajo është një muzë frymëzimi për të gjitha femrat që e duan modën.“Nga brenda të gjithë jemi të njëjtë”, ka shkruar këngëtarja pranë njërës prej fotografive.

Jonida Maliqi publikon foto të “ frikshme”

Jonida Maliqi publikon foto të “ frikshme”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here