Jonida Maliqi përgatitet për sezonin e nxehtëJonida Maliqi njihet si këngëtarja më me stil. Shumë njerëz nuk e dijnë, por në të vërtet Jonida prej shumë vitesh kufton me kilogramët.Këngëtarja shton shpejtë kilogram. Deri më tani ka mbajtur dieta, por tash ka vendosur të ushtroj fitnes.

Jonida i ka marrë shumë seriozisht ushtrimet fizike dhe rezultati është i dukshëm.

Këngëtarja po përgatitet për sezonin e nxehtë. Ndryshe, ajo së shoejti vjen edhe me një këngë e videoklip të ri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here