Jonida Maliqi në taksiJonida Maliqi është ndër femrat e para në Shqipëri që adhurohej dhe ndiqej për stilin e veçantë që ka. Jondia surprizon akoma duke shtuar kuriozitetin e fansave për daljen e radhës.

Gjithashtu, këngëtarja adhuron fotografine duke postuar çdo ditë foto të ndryshme.

Kësaj radhe ka vëndosur të realizoje një set të veçantë fotosh, frymëzuar dhë nga moti i lagësht që ka mbizotëruar këto ditë.

E kombinuar me të verdhë dhe ngjyrë ulliri, Jonida ka realizuar foto fantastike në taksi, në rrugët e Tiranës.

Jonida Maliqi në taksi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here