Ka qenë nata e Krishtlindjeve kur këngëtarja Jonida Maliqi është bërë nënë, duke sjellë në jetë fëmijën e saj të parë, të cilin e ka pagëzuar me emrin Dan.

E që në atë kohë, e cila duket sikur ka kaluar një vit, por jo, vetëm 3 javë, ajo nuk është shfaqur më në publik, por ja, ne kemi siguruar këto dy foto ku këngëtarja vjen dhe duket shumë ‘in’ në stilin e një artiste rock moderne.

Kjo foto është e re, por nuk është shumë e sigurt nëse është realizuar para se të lindë, apo ndoshta këto ditë si nënë. M. GJ.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here