Tashmë që i vogli Dan është r r i tur di s i dhe nuk ka nevojë gjithë kohës për mamin e vet, Jonida Maliqi i lejon vetes edhe ndonjë pushim të shkurtër prej tij. Sidomos kur rasti e sjell të jetë në një takim bamirësie.

Së bashku me mikeshën e saj, Rovena Dilo, ajo ka ndjekur aktivitetin, ndërsa ka qenë edhe një rast i mirë për t’u takuar edhe me të tjera mikesha.

Si gjithmonë e freskët dhe në formë, Jonida është shfaqur edhe më shumë në jetë falë ngjyrave pranverore që dëshmohen edhe në veshjen e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here