Këngëtari legjendar, Tom Jones, ka treguar se në kohën e tij i kishte thënë Mbretit të rokënrolit, Elvis Presley, që të shmangë drogën.

Sipas The Sun, Jones i kishte thënë Presleyt që të kënaqet vetëm me alkoolin dhe t’u thotë ‘jo’ substancave ilegale, ndërsa në këtë ai ishte përgjigjur: “E si mendon ta përballoj famën?”.

“Unë iu përgjigja që as që kënaqem me drogën e as që konsideroj se ajo mund të ndihmojë. I tregova se nuk marr drogë, edhe pse në shumë ndeja jam i rrethuar me marihuanë dhe kokainë”, ka thënë këngëtari i hitit “Sex Bomb”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here