Ross deklaroi se do të lë BBC, pas 13 vjetë punë për korporatën. Ross (49), i cili është një nga yjet më të paguar të BBC, njoftoi në një deklaratë se ka vendosur të mos ri negociojë kontratën e tij, e cila përfundon në korrik.

Ross shtoi se vendimi për të shkuar nuk ishte “i motivuar financiarisht”.

Një prej yjeve më të pagur të BBC, Ross aktualisht ka chat showin e tij të premten në mbrëmje, show Radio 2 dhe një program përmbledhës për filmin.

Raportohet se kontrata e tij me BBC, e cila i siguron shërbimet e tij deri në korrik të 2010, kishte një vlerë të pakonfirmuar prej 18 milionë funta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here