Jonathan Meyer kërkon ndjesëAktori irlandez Joanathan Rhys Meyer ka kërkuar ndjesë në profilin e Instagram- it, të së dashurës së tij, Mara Lane.

Javën e kaluar ai është fotografuar në Londër në gjendje të dehur, duke mbajtur një shishe vodka në dorë.Ylli i Tudors, i cili nuk ka llogari në rrjetet sociale ka zgjedhur profilin e partneres së tij, për të postuar një selfie dhe për të kërkuar ndjesë tek fansat. Nuk dua të mendoni se jam i keq, ka thënë aktori.

Meyers njihet për një “luftë” të gjatë dhe të dokumentuar me alkoolin.

Vite më parë ai ka qenë disa herë edhe në qendra rehabilitimi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here