aPas largimit nga Bosnja e Hercegovina dje, Angelina Jolie ka deklaruar se do të qëndrojë në rajon gjatë kësaj vjeshte për të punuar në filmin e ri, ka njoftuar UNHCR në Sarajevë.

Filmi është një histori dashurie, e cila ndodh gjatë luftës 1992-1995 në BeH, të cilët takohen pak para fillimit të luftës dhe vuajnë nga pasojat e luftës, transmeton 24sata.

Megjithëse ngjarjet zhvillohet gjatë viteve të luftës, lufta nuk është temë e filmit. Filmi është një historie dashurie, e jo deklaratë politike, thuhet në njoftim dhe shtohet se ekipi i aktorëve do të përbëhet nga aktorë të nacionaliteteve të ndryshme nga ish-Jugosllavia.

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here