Angelina Jolie dhe Brad Pitt e kanë ditur se do të jenë përgjithmonë së bashku kur për të parën herë u takuan në xhirimet e një filmi.

Dyshja, të cilët u takuan në vitin 2004 në xhirimet e “Mr. & Mrs. Smith”, kanë pasur plane të martesës që nga fillimi i lidhjes së tyre, sipas njeriut që ka dizajnuar unazën e tyre të fejesës.

“Brad dhe Angelina janë çift shumë romantik. Ata gjithmonë e kanë ditur se do të jenë së bashku përgjithmonë dhe se do të martohen një ditë, që nga fillimi”, ka thënë Robert Procop.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here