Johnny DeppJohnny Depp ka nevojë të ketë një asistent kur shpenzon paratë e tij.

Të paktën kështu ka sugjeruar gjykata e cila ka vërtetuar me anë të një raporti që nëse ndjek veprimet e aktorit në lidhje me paratë e dhëna, ai vuan nga çrregullimi i shpenzimeve të pamatura.

Depp as nuk e kupton dhe as nuk e di pse i bën këto shpenzime, ai thjesht i bën dhe nuk e kupton arsyen se pse ndaj dhe ka nevojë për ndihmën e ekspertëve në mënyrë që të mos shkatërrojë ekonominë e tij të ngritur deri më tani.

Ekspertët e Gjykatës kanë thënë gjithashtu se është pikërisht ky çrregullim një nga arsyet kryesore se pse Depp ka shfaqur shenja dhune edhe ndaj ish bashkëshortes së tij, Amber Heard.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here