Johnny Depp shpëtues i jetëve Courtney Love, e cila ka një tregim të gjatë të abuzimit me pije dhe droga, ka thënë se aktori Johnny Depp një herë ia kishte shpëtuar jetën asaj duke i dhënë ndihmë të parë.

Aktori i “Pirates of the Caribbean” është dashur t’i japë këngëtares së hitit “Hole” një ‘puthje’, për ta rikthyer në jetë me anë të frymëmarrjes artificiale.

“Askush nuk më ka huazuar para.

Në fakt kam qenë afër vdekjes disa herë. Johnny Depp më ka dhënë ndihmë të parë një herë”, ka thënë rokerja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here