Johnny Depp i suprizon fëmijët në SpitalYlli i Hollywood, Johnny Depp, ka shpenzuar kohën e tij të litë për të vizituar fëmijët e sëmurë në një spital në Queenland.

Por ai nuk i ka vizituar si Johnny Depp, por i veshur si “Jack Sparrow”, roli i tij i dalluar në filmat e Piratët e Karaibeve,të cilin fëmijët e adhurojnë.

52-vjeçari shkoi atje për t’i dhënë lumturi fëmijëve. Aktori filantropik i surprizoi fëmijët si Jack Sparrow dhe tha që shpesh udhëton me kostumin e tij për vizita të ndryshme.

Depp, 52 vjeç, është gati në xhirimet e serisë së re të Piratët e Karaibeve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here