Johnny Depp ka treguar se ka shmangur taksat në Francë.

Aktori i “Pirates of the Caribbean” ka thënë se ai nuk ka shpenzuar për të paguar ndonjë taksë gjatë periudhës 183 ditore sa ka qëndruar në villen tij në Francën Jugore dhe nuk ka bërë asnjë pagesë qeverisë së shtetit ku ka jetuar.

“Nëse qëndroni më shumë se 183 ditë në Francë, atëherë duhet të paguani. Kam qëndruar aq ditë dhe jam larguar”, tha ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here