Aktori John Travolta, ka preferuar të shkojë personalisht në Haiti. Ai ka ulur avionin e tij privat në Port-au-Prince, vendin e prekur më së shumti nga tregjedia e madhe që shkaktoi tërmeti i disa javëve më parë.

Travolta, bashkë me të shoqen Kelly Preston, ka transportuar nga Florida për në Haiti katër ton ushqimë dhe ilace në ndihmë të të mbijetuarve të tërmetit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here