John Travolta festoi ditëlindjen e tij të 57 në plazhet e Hawai të premten e kaluar me më pak flokë se herët e tjera.

Flokët e aktorit kanë qenë gjithmonë temë bisede në Hollywood. Në vitin 2008, Travolta rruajti kokën për rolin në filmin “From Paris With Love” dhe brenda pak ditësh ai u pa sërish me flokë të bukur dhe të shëndetshëm.

Më pëlqen ky rol sepse më jep lirinë e të qënit qeros”, u shpreh atëherë aktori.Ndoshta tani, John Travolta tashmë ka përqafuar idenë e të qënit pa flokë… më në fund.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here