Kanë vendosur të zyrtarizojnë lidhjen e tyre nëpërmjet rrjetit shoqëror Twitter, me një mesazh që më i qartë nuk mund të jetë: ‘Mosha, statusi dhe opinioni i të tjerëve nuk ka fare rëndësi.

Zemrat tona dhe shpirtrat tanë janë të lidhur në pafundësi’. Krijuesit e këtyre fragmenteve romantike janë ata, e mrekullueshmja, 42-vjecarja, Jeniffer Lopez dhe i dashuri i saj, 24-vjecari, Gasper Smart.

Teksti i postuar nga ai, është ritwituar nga ajo duke u bërë kështu një lajme i kronikës rozë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here