Jim Carrey është ‘martuar’ Aktori Jim Carrey është ‘martuar’ me  Jenny McCarthy në një ceremoni zotimi në Malibu.

Cifti është në lidhje që nga viti 2005, kanë zhvilluar një ceremoni zotimi të dashurisë, për të qenë së bashku përgjithmonë.

“Zotimi me ca fjalë  thoshte se ata do të jenë ‘gjithmonë në dashuri’ me njëri-tjetrin dhe se gjithmonë do të jenë së bashku. Për të dy, ishte po aq e mirë sa një ceremoni martese”, ka thënë burimi.

Cifti  deklaroj  dashurinë për njëri-tjetri në ballë të familjes dhe miqve, para se të udhëtojnë në versionin e tyre të muajit të mjaltit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here